Over Ons

GetSmart is opgericht met het doel om ondernemers te helpen met hun website

Het moet leuk zijn om aan je website te werken We bouwen een CMS waarmee je graag werkt. Een product waarmee je als ondernemer jouw ideeën makkelijk kunt vormgeven

Het moet leuk zijn om aan je website te werken We bouwen een CMS waarmee je graag werkt. Een product waarmee je als ondernemer jouw ideeën makkelijk kunt vormgeven.

Een ander belangrijk aspect van GetSmart is dat het altijd beter wordt. We experimenteren, schrappen en perfectioneren iedere dag. De ontwikkelingen binnen ons vakgebied gaan zo snel, dat technieken van gisteren soms morgen al moeten worden vervangen. Ondernemers moeten daarom kunnen vertrouwen op de kennis en vaardigheden van hun webbureau. Wij zien het als onze taak om ondernemers mee te nemen – de toekomst tegemoet.

Ons team bestaat uit drie expertises: design, techniek en marketing. Volgens ons vormt dit de ideale driehoek voor het maken van een website. We ontwikkelen en ontwerpen ons eigen product, zodat we precies datgene kunnen maken wat we voor ogen hebben. Onze ontwerpen passen altijd bij hetgeen een ondernemer wilt uitdragen – en hetgeen wij willen uitdragen. Want ons product is ook ons visitekaartje.

Heb je wensen of feedback? Laat het ons vooral weten, wij horen dat graag!

Klaar om een nieuwe
website te bouwen?

Binnen een paar minuten ben je al van start

Probeer 14 dagen gratis

© 2023 - Privacybeleid

Onderdeel van Pixo Creative